Şehit Bilal Kanat Ortaokulu


Vizyon: Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık yararına sarf edebilen, Cumhuriyetin temel ilkelerine gönülden bağlı, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı ve vicdanlı bireylerin yetiştiği bir kurum olabilmektir.

Misyon: Milli Eğitim Bakanlığına bağlı temel eğitim kurumu olarak, mevzuatta yer alan hükümler doğrultusunda, müfredatın öngördüğü kazanımları, okul öncesinden başlayarak tüm kademelerdeki öğrencilerimize kavratmak ve onları bir üst öğrenime hazırlamaktır.

Başarılar: 0

Saatler: 09.00-15.20
Isınma: Kalorifer (Katı Yakıtlı)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Taşıma merkezi olan okulumuza 5 mahalleden öğrenci taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz yıldız kız voleybol takımı ilçe şampiyonudur. Okul bahçesinde düzenlenmiş voleybol ve basketbol sahası bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz her yıl TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliklerini Destekleme Projesine başvuruda bulunmaktadır. Öğrencilerimiz, sürdürülebilir organik tarım faaliyetleri ile doğaya ve ekonomiye katkı sağlamayı öğrenmektedir.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda geliştirilen ve halihazırda yürütülmekte olan 2 sürekli proje bulunmaktadır. Bunların dışında her eğitim öğretim yılında uygulamaya konulan projeler vardır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzun eTwinning proje ortaklığı bulunmaktadır. Okulumuz, 2021 yılı Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ konsorsiyum ortağı olarak seçilmiştir.

Telefon - 02246843035

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehitbilalkanatortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yenikaraağaç Mahallesi Yenikaraağaç Sk. No 335 Karacabey/BURSA

Öğretmen :10
Öğrenci :42
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :2402
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yenikaraağaç Mahallesinde olup, Bursa-Karacabey-İzmir ana yoluna 100 metre mesafededir.

Adres - Yenikaraağaç Mahallesi Yenikaraağaç Sk. No 335 Karacabey/BURSA

Ulaşım Öğretmenlerin ulaşımı için servis imkanı bulunmamaktadır. Ulaşım toplu taşıma ve kişisel olanaklarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 30 km, il merkezine ise 35 km uzaklıkta olup, il merkezi ile ilçe merkezi arasında yer almaktadır.